2013-01-24

Special Events 1: de Kindernet Knuffeldag in DuinrellSPECIAL EVENTS 1: DE KINDERNET KNUFFELDAG IN DUINRELL

Hoe meer bereik we kregen in het land, hoe meer organisaties graag met ons samenwerkten. En zo organiseerden we gezamenlijk activiteiten waar wij de promotie voor deden in ruil voor exposure, faciliteiten en zo meer. We hadden inmiddels een heuse p.r. afdeling (ook bedoeld  voor Sportnet natuurlijk) waar Karin den Dulk de scepter zwaaide en die dit soort zaken perfect organiseerde.

Ee van de leukste die ik me herinner was de Kindernet Knuffeldag in het Wassenaarse pretpark Duinrell (14 juni 1992). Welk kind brengt de leukste knuffel mee? Om 14.30 uur  's middags stond er een opstelling van honderden klaar om gejureerd te worden! En verder was iedereen natuurlijk vrij om naar hartelust van het park gebruik te maken. Jammer genoeg is het filmpje waarin de winnaar bekend werd gemaakt niet bewaard gebleven.

Voor het maken van bovenstaande promo (wederom met dank aan Michel van Dijk/Omroepers.nl) brachten we op een dag allemaal een aantal knuffels van onze kinderen mee naar kantoor. Ook van mijn dochter herken ik er nog steeds een paar. Het wasbeertje waar de promo mee begint? Zijn naam was/is Rocky en hij ligt nog steeds hier op zolder te wachten op de komst van ons eerste kleinkind... :-)

No comments: